h Dolar 34,1609 % 0.06
h Euro 38,2839 % 0.06
h Sterlin 45,8866 % 0.13
h Altın (Gr) 2.932,46 %-0,02
h BIST100 9.738,71 %-0,92
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gediz’de esnaflarla çay-kahve eşliğinde yapılan keyifli sohbetler devam ediyor

Gediz’de esnaflarla çay-kahve eşliğinde yapılan keyifli sohbetler devam ediyor

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, çarşı merkezinde çay simit sohbetleri düzenleyerek esnafların istek ve şikayetlerini dinledi. Akçadurak, esnaflarla bir araya gelerek kahvaltı yaptı ve sohbet etti. Çay simit sohbetlerine AK Parti İlçe Başkanı ve Yönetimi de katıldı.

“Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, sürekli olarak esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Akçadurak, ilçe esnafıyla buluşmak amacıyla çarşı merkezinde bulunan bir çay ocağında çay ve simit eşliğinde sohbet etti. Burada bölgedeki esnafların isteklerini ve şikayetlerini dinleyen Akçadurak, çarşıdaki çay ocaklarında hem esnaflarla birlikte vakit geçirmeyi hem de vatandaşlarla daha yakın bir iletişim kurmayı amaçladıklarını belirtti. Başkan Akçadurak ayrıca, “Esnaflarımızla gönül sofrasında buluşup hem kahvaltı yaptık hem de bol bol sohbet ettik. Tüm esnaflarımıza başarılar dilerken, değerli vatandaşlarımıza ise sağlıklı günler diliyorum” dedi. Çay ocağındaki sohbetlere Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti İlçe Yönetimi ve esnaflar katıldı.”

Trafikte hayati tehlikeye sebep olan sürücüye, plakasını gizlemesi sonucunda 18 bin TL para cezası kesildi

Sıradaki haber:

Trafikte hayati tehlikeye sebep olan sürücüye, plakasını gizlemesi sonucunda 18 bin TL para cezası kesildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.