h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gelibolu’da gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Gelibolu’da gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen 1 kişi tutuklandı. Operasyonda şahsın üzerinde ve aracında 3 kilo 151 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem yapılan şüpheli, adliyedeki ifadesi sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 şüpheli tutuklandı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, şüphelinin üzerinde ve aracında 3 kilo 151 gram skunk maddesi ele geçirildi. Şüpheli hakkında uyuşturucu ticareti suçundan işlem yapıldı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara’da çöp depolama sahasında bebek cesedi keşfedildi

Sıradaki haber:

Ankara’da çöp depolama sahasında bebek cesedi keşfedildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.