h Dolar 34,1141 % 0.28
h Euro 38,1146 % 0.28
h Sterlin 45,4134 % 0.23
h Altın (Gr) 2.859,57 %1,08
h BIST100 9.960,92 %-0,15
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Genç bir astsubay kıdemli çavuşun hayatını kaybettiği motosiklet kazası ortaya çıktı

Genç bir astsubay kıdemli çavuşun hayatını kaybettiği motosiklet kazası ortaya çıktı

Kocaeli'nde iki motosikletin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Kamacı'nın naaşı, askeri erkan ve ailesi tarafından morgdan teslim alındı. Kamacı'nın cenazesi askeri uçakla Hatay'a gönderilecek ve orada toprağa verilecek. Kazada yaralanan diğer motosiklet sürücüsü ise hastaneye sevk edildi. Kamacı'nın astsubay olarak görev yaptığı biliniyor ve 4 kardeşi olduğu belirtiliyor. Cenaze namazının yarın öğle veya ikindi namazını müteakiben kılınacağı bildirildi.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, TCG Yıldıray Denizaltısı’nda görevli Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Kamacı hayatını kaybetti. Kazada bir diğer motosiklet sürücüsü ile çarpışan Kamacı’nın cenazesi, askeri erkan ve ailesi tarafından alınarak morgdan teslim alındı. Kamacı’nın naaşı, Hatay’da defnedileceği yer olan Cengiz Topel Havaalanı’na askeri uçakla gönderilecek.

Kaza, dün akşam saatlerinde Gölcük Karaköprü Mahallesi Sultan Caddesi’nde gerçekleşti. Plakası tespit edilemeyen bir motosiklet ile Mehmet Kamacı’nın kullandığı 41 ASD 790 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonucunda yola savrulan motosiklet sürücüleri, çevredeki kişiler tarafından yaralıların yardımına koşulmasıyla 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak Mehmet Kamacı, Gölcük Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Kamacı’nın cenazesi, Hatay’da defnedilecek. Kamacı’nın, Gölcük Donanma Komutanlığı’ndaki TCG Yıldıray Denizaltısı’nda Astsubay Kıdemli Çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Kamacı’nın naaşı, Kocaeli Devlet Hastanesi morgundan alınarak askeri erkan ve ailesi tarafından al kırmızı bayrakla sarılı tabuta yerleştirildi. Cenaze, Cengiz Topel Havaalanı’ndan askeri uçakla Hatay’ın Kırıkhan ilçesine gönderilecek.

Cenaze namazının ise yarın öğle veya ikindi vaktinden sonra kılınarak toprağa verileceği bildirildi.

Bir hastanın safra kesesinden yüzlerce taş çıktı, yaşlı hasta şaşırtıcı bir durumu atlattı!

Sıradaki haber:

Bir hastanın safra kesesinden yüzlerce taş çıktı, yaşlı hasta şaşırtıcı bir durumu atlattı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.