h Dolar 34,1657 % 0.08
h Euro 38,2175 % 0.08
h Sterlin 45,7244 % -0.29
h Altın (Gr) 2.917,95 %-0,51
h BIST100 9.777,46 %-0,53
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Genç Kızılay Genel Başkanı Çalışkan, Bilecik’e ziyaret gerçekleştirdi

Genç Kızılay Genel Başkanı Çalışkan, Bilecik’e ziyaret gerçekleştirdi

Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan, Bilecik'e ziyaret gerçekleştirdi. Bilecik Kızılay Şube Başkanı Sevcan Uzun'u ziyaret eden heyet, ardından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde öğrencilere çay ikramında bulundu. Genç Kızılay Genel Başkanı Çalışkan, Bilecik Kızılay Gönüllüleri ile toplantı yaparak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve gönüllüleri tebrik etti.

Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan, Bilecik’e yapılan bazı ziyaretler için şehre geldi. Çalışkan’ın Genel Başkan Yardımcıları Utku İlhan ve İbrahim Hayal de beraberindeydi. Öncelikle, heyet Türk Kızılay’ı Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun’u ziyaret etti. Daha sonra, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne geçen heyet, Kızılay Mobil Aracı’ndan üniversite öğrencilerine çay ikramında bulundu. Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan, Bilecik Kızılay Gönüllüleri ile tanıştı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışkan, tüm faaliyetler için gönüllülere tebriklerini iletti.

Yeni üretim planlamaları belirlendi

Sıradaki haber:

Yeni üretim planlamaları belirlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.