h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Genç sürücünün ölümcül kaza sonucu hayatını kaybettiği Bursa’da olay!

Genç sürücünün ölümcül kaza sonucu hayatını kaybettiği Bursa’da olay!

Bursa'da motosiklet sürücüsünün, kamyonetin arasına sıkıştığı kazada hayatını kaybettiği bildirildi. Kamyonetin lastiğinin patlaması sonucu duran aracı uyarı için taş koyan sürücü, bu esnada motosikletin kamyonet ile bariyer arasına sıkıştığını fark etmedi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonrası sinir krizi geçiren motosiklet sürücüsünün annesi de fenalaştı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa’da meydana gelen bir kaza sonucunda, 18 yaşındaki bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Olay, Osmangazi ilçesinde bulunan Avrupa Konseyi Bulvarı üzerinde saat 17.00 sularında gerçekleşti. Kamyonetin lastiği patladıktan sonra yolun sol şeridinde durması sonucu, motosiklet sürücüsü olan Efe Belin, duran kamyoneti ve uyarı işaretini fark etmeyerek bariyer ile kamyonetin arasına sıkıştı. Bu nedenle Efe Belin yerde kanlar içinde kaldı. Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan motosiklet sürücüsü defnedilecek. Kazanın ardından Efe Balin’in annesi, acı haberle birlikte sinir krizi geçirdi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alındı ve savcılık incelemesi yapıldı.

Yürüyüş esnasında rahatsızlanan adam, yardım ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı

Sıradaki haber:

Yürüyüş esnasında rahatsızlanan adam, yardım ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.