h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Germencik’te Uyuşturucu Çetesi Operasyonla Yakalandı: İşte Detaylar

Germencik’te Uyuşturucu Çetesi Operasyonla Yakalandı: İşte Detaylar

Aydın'ın Germencik ilçesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda çete üyeleri yakalandı. 4 şüphelinin evlerinde yapılan aramalarda metamfetamin, kubar esrar, tabanca, uyuşturucu kullanma aparatı, nakit para ve cep telefonu ele geçirildi. T.U., Z.A. ve E.S. isimli şüpheliler tutuklandı, diğer 14 şüpheliye ise uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem yapılacak.

Aydın’ın Germencik ilçesindeki uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen bir operasyonda, çete üyeleri tek tek yakalanarak gözaltına alındı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve imali suçuyla ilgili olarak çete üyelerine yönelik Germencik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda bir operasyon düzenlendi. Şafak vakti gerçekleştirilen operasyon kapsamında Germencik’te bulunan 4 şüpheliye ait (1’i tutuklu olan T.U.) 6 adreste eş zamanlı olarak arama yapıldı. Yapılan aramalarda 114 gram metamfetamin, 21 gram kubar esrar, 1 adet tabanca, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1150 TL değerinde suç geliri olduğu değerlendirilen nakit para, 4 adet cep telefonu ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. T.U., Z.A. ve E.S. isimli şüpheliler yakalandı. Şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılması planlanan 14 şüpheli şahıs bulunmaktadır.

Esenyurt’ta Gündüz Vakti Gerçekleşen Hırsızlık, Güvenlik Kamerası Kayıtlarına Yansıdı

Sıradaki haber:

Esenyurt’ta Gündüz Vakti Gerçekleşen Hırsızlık, Güvenlik Kamerası Kayıtlarına Yansıdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.