h Dolar 34,1616 % 0.14
h Euro 38,0580 % 0.14
h Sterlin 45,5144 % -0.58
h Altın (Gr) 2.921,28 %0,24
h BIST100 9.891,00 %-1,38
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Giresun’da bir kadın cinayeti olayı yaşandı

Giresun’da bir kadın cinayeti olayı yaşandı

Giresun'da bir kadın, bir türkü evinde yaşanan tartışmanın ardından kablo benzeri bir cisimle boğularak öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadının cansız bedenini buldu ve zanlının yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Giresun’da bir kadın, kablo ile boğularak öldürüldü. Polis ekipleri, gece saat 01.30 sıralarında Giresun şehir merkezindeki bir türkü evinde meydana gelen olaya müdahale etti. Olayın tetikleyicisi olan İ.Y. adlı şahıs ile Şengül Yeşilkaya adlı kadın arasındaki tartışma büyüdü ve sonuç olarak İ.Y., Şengül Yeşilkaya’yı boğarak öldürdü. İlk incelemelere göre kadının kablo benzeri bir cisimle boğularak öldürüldüğü düşünülüyor. Kaçan zanlının yakalanması için polis çalışmalarına başladı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor. Giresun’da yaşanan bu korkunç olay toplumda büyük bir şok etkisi yarattı.

Kar Yağışında Belediye, Olumsuzlukları Önlemek İçin Çabalıyor

Sıradaki haber:

Kar Yağışında Belediye, Olumsuzlukları Önlemek İçin Çabalıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.