h Dolar 34,2908 % 0.09
h Euro 37,0037 % 0.09
h Sterlin 44,4915 % -0.04
h Altın (Gr) 3.131,38 %0,12
h BIST100 8.736,74 %-1,15
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gizli buzlanma Kastamonu’da büyük sorunlara yol açtı: Yollar kapanarak hayat durma noktasına geldi!

Gizli buzlanma Kastamonu’da büyük sorunlara yol açtı: Yollar kapanarak hayat durma noktasına geldi!

Kastamonu'da meydana gelen gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen kazalarda, 9 kişi yaralandı. Sağanak yağış ve soğuk hava nedeniyle yollar buz tuttu ve çok sayıda kaza yaşandı. Kentteki vatandaşlar iş ve okula gitmekte zorluk çekerken, sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri müdahale etmekte güçlük çekti. Kastamonu'da 100'den fazla maddi hasarlı ve yaralamalı kaza yaşandı ve 9 kişi yaralandı. Yaralılar Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kastamonu’da Gizli Buzlanma Nedeniyle Meydana Gelen Kazalarda 9 Kişi Yaralandı

Kastamonu’da son günlerde etkili olan sağanak yağış ve ardından gelen soğuk hava, yollarda gizli buzlanmaya neden oldu. Buzlanan yollar nedeniyle birçok kaza meydana geldi ve vatandaşlar günlük işlerini yapmakta ve çocuklar ise okula gitmekte büyük zorluklar yaşadı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 7 dereceye kadar düştüğü ilde, birçok maddi hasarlı ve yaralamalı kaza yaşandı. Sabah saatlerinde evlerinden işe veya okula gitmek için çıkan vatandaşlar, kaygan zeminde düşmeler yaşadı. Tüm şehir buz tutunca sağlık ekipleri, ambulanslar, polis ve zabıta ekipleri olaylara müdahale etmekte zorlandı. Kastamonu’da meydana gelen 100’den fazla kaza sonucunda 9 kişi yaralandı. Yaralılar, bazıları kendi imkanlarıyla, bazıları ise ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İzmir’e şiddetli yağışlar vurdu: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, araçlar sele kapıldı

Sıradaki haber:

İzmir’e şiddetli yağışlar vurdu: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, araçlar sele kapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.