h Dolar 34,1616 % 0.14
h Euro 38,0580 % 0.14
h Sterlin 45,5144 % -0.58
h Altın (Gr) 2.921,28 %0,24
h BIST100 9.891,00 %-1,38
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gökçeada’da sağlık sorunu yaşayan bir vatandaş tahliye edildi

Gökçeada’da sağlık sorunu yaşayan bir vatandaş tahliye edildi

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde rahatsızlanan bir vatandaşın tıbbi tahliyesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Ekipler, rahatsızlanan vatandaşın durumunu öğrenerek hızlı bir şekilde müdahale etti ve tıbbi tahliyeyi başarıyla tamamladı. Vatandaşlar, Çanakkale'ye getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın zamanında ve etkili müdahalesi sayesinde vatandaşın sağlık durumu stabil hale getirilebildi.

Gökçeada ilçesinde bir vatandaşın rahatsızlanması sonucu, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından tıbbi tahliye işlemi gerçekleştirildi. Olayın ardından Gökçeada’da bulunan vatandaş, durumunu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Ekipler, vatandaşın tıbbi tahliyesini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi ve kendisini Çanakkale’ye getirdi. Hastanede tedavi altına alınan vatandaşın sağlık durumu kontrol altına alındı.

Ayvacık kıyılarında 37 kaçak göçmen yakalandı – Son Dakika Haberleri

Sıradaki haber:

Ayvacık kıyılarında 37 kaçak göçmen yakalandı – Son Dakika Haberleri

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.