h Dolar 34,1168 % 0.29
h Euro 38,1301 % 0.29
h Sterlin 45,4440 % 0.3
h Altın (Gr) 2.865,62 %1,30
h BIST100 9.935,37 %-0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gölbaşı’nda engelli vatandaşlara akülü engelli aracı yardımı yapılıyor

Gölbaşı’nda engelli vatandaşlara akülü engelli aracı yardımı yapılıyor

Gölbaşı Belediyesi ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ile Hollanda Türk İslam Kültür Vakfı Başkanı Tahsin Çetinkaya'nın organize ettiği bir etkinlikte, engelli vatandaşlara akülü engelli araçları sağlandı. Engelli bireylerin yaşam kalitesini arttırmak ve daha bağımsız olmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen projenin tanıtımı Gölbaşı Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, etkinlikte yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını belirtti.

Gölbaşı Belediyesi, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ve Hollanda Türk İslam Kültür Vakfı Başkanı Tahsin Çetinkaya’nın desteğiyle engelli vatandaşlara akülü engelli aracı sağladı. Bu projeyle engelli bireylerin yaşam kalitesi arttırılmak ve günlük hayatta daha bağımsız olmaları hedefleniyor. Gölbaşı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Hollanda Türk İslam Kültür Vakfı Başkanı Tahsin Çetinkaya, STK temsilcileri, muhtarlar, engelli vatandaşlar, yakınları ve basın mensupları katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek en önemli görevimizdir. Engelli bireylerimizin yanındayız ve onların her gün destekçisi olmaya devam edeceğiz. Engelsiz bir Gölbaşı için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Dualarına karşılık Filistin bayrağı yapan insanlar yüreklerini ortaya koydu.

Sıradaki haber:

Dualarına karşılık Filistin bayrağı yapan insanlar yüreklerini ortaya koydu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.