h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gönüllülerden Kızılay’a destek: Maske dağıtıldı

Gönüllülerden Kızılay’a destek: Maske dağıtıldı

Genç Kızılay Gönüllüleri ve Düzce Kızılay Kadın Kolları, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Hijyen Haftası dolayısıyla maske dağıtımı gerçekleştirdi. Kızılay gönüllülerine hastane yöneticileri de eşlik etti. Türk Kızılay gönüllüleri, bilinçli tüketim ve israf gibi konular üzerinde farkındalık çalışmaları yaparak hastanedeki hastalar, çalışanlar ve yakınlarına maske hediye ederek hijyen konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Hijyen Haftası nedeniyle Genç Kızılay Gönüllüleri ve Düzce Kızılay Kadın Kolları, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde maske dağıtımı gerçekleştirdi. Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Torun ve Başhekim Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı, Kızılay gönüllüleriyle bir araya geldi. Hastane Başmüdürü Doç. Dr. Emel İştar Işıklı ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kızılay gönüllülerinin de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, “Enerji Tasarrufu” temasına odaklanılarak bilinçli tüketim, bilinçli tüketici, israf ve tasarruf gibi kavramlar üzerinde farkındalık çalışmaları yapıldı. Türk Kızılay gönüllüleri, hastalar, hasta yakınları ve hastane çalışanlarına maske hediye ederek hijyen konusunda farkındalık oluşturmaya katkı sağladı.

Kavgada iki kişi yaralandı, üç kişi ise tutuklandı

Sıradaki haber:

Kavgada iki kişi yaralandı, üç kişi ise tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.