h Dolar 34,0711 % 0.14
h Euro 38,0991 % 0.14
h Sterlin 45,3641 % -0.01
h Altın (Gr) 2.833,85 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Görme engellilere iletişim üzerine seminer düzenlendi

Görme engellilere iletişim üzerine seminer düzenlendi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla Altınokta Körler Derneği Samsun Şubesi üyelerine yönelik "Görme Engelli Bireylerde İletişim Kurma Becerileri" semineri düzenledi. Seminerde, engelli vatandaşların iletişim becerileri ele alındı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik desteklerine devam ediyor ve onların yaşamındaki engelleri kaldırmayı amaçlıyor. Seminere 22 kişi katıldı ve katılımcılar, seminerden memnuniyetlerini dile getirdi. Altınokta Körler Derneği Samsun Şubesi Başkanı, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 7-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla Altınokta Körler Derneği Samsun Şubesi üyelerine “Görme Engelli Bireylerde İletişim Kurma Becerileri” semineri düzenledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla eğitim, tatil, ulaşım, etkinlik ve gezi gibi birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birimi tarafından Altınokta Körler Derneği Samsun Şubesi üyelerine yönelik “Görme Engelli Bireylerde İletişim Kurma Becerileri” semineri düzenlendi. Seminere toplamda 22 kişi katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birim Sorumlusu Çağla Yücel, yaptığı açıklamada, “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve engelleri kaldırmak için her alanda yanlarında olmaya devam ediyoruz. Bugün Altınokta Körler Derneği Samsun Şubesi üyelerine ‘Görme Engelli Bireylerde İletişim Kurma Becerileri’ semineri düzenledik. Oldukça verimli ve başarılı bir seminer oldu.” dedi.

Seminer sonrasında söz alan Altınokta Körler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Ufuk Gürbüz ise Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Çok mutlu olduk. Seminer oldukça etkileyici ve verimli geçti.” şeklinde konuştu.

Kuşadası Emniyeti ve ortak güçlerden önemli bir operasyon gerçekleştirildiği duyuruldu

Sıradaki haber:

Kuşadası Emniyeti ve ortak güçlerden önemli bir operasyon gerçekleştirildiği duyuruldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.