h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Görüntülerle: Apartmandaki çatı yangını amansız bir şekilde ilerliyor

Görüntülerle: Apartmandaki çatı yangını amansız bir şekilde ilerliyor

Hatay'ın Belen ilçesinde, Sarımazı Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın çatısında bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın büyük bir hasara yol açtı. Yangın, apartman sakinleri tarafından fark edilerek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin çabaları sonucunda yangın çevre binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Ancak çatı tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüleri de ortaya çıktı.

Hatay’ın Belen ilçesinde, 3 katlı bir apartman çatısı alevler içinde kaldı ve kullanılamaz hale geldi. Yangın, Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle apartmanın çatısında yangın çıktı. Apartman sakinleri hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi ve yangını kontrol altına alarak çevre binalara sıçramasını engelledi. Yangın sonucunda çatı tamamen kullanılamaz hale geldi. Alevlerin çatıyı sardığı anlar, bir kişinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Korkunç anlar! İstanbul’da, bir kepçenin çarptığı duvar yerle bir oldu ve o anlar kameralara yansıdı!

Sıradaki haber:

Korkunç anlar! İstanbul’da, bir kepçenin çarptığı duvar yerle bir oldu ve o anlar kameralara yansıdı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.