h Dolar 34,2932 % 0.51
h Euro 37,2221 % 0.51
h Sterlin 44,7327 % 0.71
h Altın (Gr) 2.990,20 %1,22
h BIST100 8.960,53 %-0,46
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Görüntülerle belgelenen İzmir’deki silahlı çatışma olayı herkesi şok etti

Görüntülerle belgelenen İzmir’deki silahlı çatışma olayı herkesi şok etti

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde 16 yaşındaki bir genç, sevdiği kızı vermeyen aile bireyleriyle sokak ortasında pompalı tüfekle çatıştı. 4 kişinin yaralandığı çatışma anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Genç, ailesine pompalı tüfekle ateş ederken, aile bireyleri de aynı şekilde karşılık verdi. Olayı gören vatandaşlar, sokakta yaşanan çatışmayı cep telefonlarıyla kaydetti. Karşıyaka polisi, genç olan H.U.'yu suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Çatışmada karşılık veren diğer şüphelinin ise henüz tespit edilemediği bildirildi.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşanan olayda, 16 yaşındaki bir genç, sevdikleri kızını vermek istemeyen aile bireyleriyle sokakta karşı karşıya geldi. İki taraf arasındaki çatışmada 4 kişi yaralandı ve bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Örnekköy Pazaryeri yakınında saat 14.00 sularında gerçekleşti. Gencin sevdiği kızı vermek istemeyen aile bireyleriyle yaşadığı tartışmanın ardından eve dönerek pompalı tüfek aldığı öğrenildi. Genç, eve geldiğinde ailesinin de yine pompalı tüfekle ateş açtığını fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede çatışma sonucunda 4 kişinin saçmalardan etkilendiği belirlendi.

Sokakta yaşanan çatışma anları ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, bir kişinin kendisine pompalı tüfekle ateş açan bir başka kişiye çatıdan karşılık verdiği anlar yer aldı. Daha sonra ise çatıdan ateş eden kişinin silahını başka biri alıp götürdüğü görüldü. Vatandaşın çektiği görüntülerde, “Teksas’a çevirdiler” sözleri dikkat çekti.

Olayın ardından Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, olayın faili olan 16 yaşındaki genç H.U. suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. Diğer şüphelinin tespit edilmesi için çalışmaların devam ettiği bilgisi verildi.

Sokak ortasında şaşırtıcı bir şeklide ateş eden saldırgan, hızlı müdahaleyle polis tarafından yakalandı

Sıradaki haber:

Sokak ortasında şaşırtıcı bir şeklide ateş eden saldırgan, hızlı müdahaleyle polis tarafından yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.