h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gülümsettiği Türkiye’nin muhtar adayı oldu

Gülümsettiği Türkiye’nin muhtar adayı oldu

Antalya'da trafik kazası geçiren ve "zavadanak çarptı" sözleriyle gündem olan Bekir Varol, annesinin köyü Seydiler Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu duyurdu. Varol, sosyal medya gücünü kullanarak köyün sorunlarını çözmek istediğini belirtti ve köylülerden destek istedi. 2024 seçimlerinde Varol'un muhtarlık için oylarını kullanmaları gerektiğini dile getirdi.

Antalya’da yaşanan trafik kazası sonrasında ortaya çıkan ve “zavadanak çarptı” olarak bilinen ifadelerle Türkiye’nin gülümseten ismi haline gelen Bekir Varol, muhtar adayı olduğunu duyurdu.
Manavgat’ta 15 Mart 2020 tarihinde gerçekleşen trafik kazasının ardından Bekir Varol, kazaya karışan diğer sürücüye “Coronadan mı kaçıyordun” demesi ve trafik polisine “Zavadanak çarptı” ifadesini kullanmasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi ise 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde, Varol annesinin köyü olan Seydiler Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Bekir Varol, yaptığı açıklamada, “Annesimin köyü Seydiler’den muhtarlık için aday olma kararı aldım. Şu anda elde ettiğim sosyal medya gücünü kullanarak köyümüzün yol, su, elektrik gibi sorunlarını çözmek için çabalayacağım. Seydiler’in yaşanabilir bir yer olmasını sağlamak ve köylülerimizin mutlu bir yaşam sürmesine katkıda bulunmak için destek bekliyorum. Sandığa gelmenizi ve oylarınızı kullanmanızı rica ediyorum. Birlikte güzel bir yaşama zavadanak merhaba diyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yangında tamamen kül olan ev!

Sıradaki haber:

Yangında tamamen kül olan ev!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.