h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gün ağarırken ortaya çıkan yangında Bursa’da 10 büyükbaş hayvan hayatını kaybetti

Gün ağarırken ortaya çıkan yangında Bursa’da 10 büyükbaş hayvan hayatını kaybetti

Bursa'da bir ahırda çıkan yangında 10 büyükbaş hayvan telef oldu. Mustafa Güney'e ait ahırda gece saatlerinde meydana gelen yangın, ahşap ahırın hızla alev almasıyla büyüdü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yangın sonucunda ahırda bulunan 10 büyükbaş hayvan telef oldu. Ahır sahibi Güney, zararın yaklaşık 1 milyon lira olduğunu belirtti ve yangının elektrik kontağından kaynaklandığını düşündüğünü ifade etti. Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

Bursa’da Büyükbaş Hayvanların Bulunduğu Ahırda Çıkan Yangında 10 Hayvan Telef Oldu

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı İnkaya Mahallesi’nde, Mustafa Güney’e ait 2 katlı ahırda gece saatlerinde çıkan yangında, 10 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangının büyüklüğü, sabah gün ağardığında ortaya çıktı. Ahır sahibi Mustafa Güney, olayın gece olması sebebiyle felaketin meydana geldiğini belirtti.

Olay, İğde Sokak üzerindeki ahırda gece saatlerinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, ahşap ahırda bulunan samanların tutuşmasıyla hızla yayıldı. Alevler, ahırı adeta alev topuna çevirirken, durumu fark edenler hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri yangına yaklaşık 1 saat boyunca müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı. Ancak, ahırın bazı bölümlerinde çökmeler yaşandı. Yangında maalesef 10 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangının büyüklüğü ise sabah gün aydınlanınca ortaya çıktı.

Ahırın sahibi Mustafa Güney, yaşanan zararın yaklaşık 1 milyon lira olduğunu belirterek şunları söyledi: “Yangın, gece saatlerinde yaklaşık 2 civarında çıktı ve komşularımızın ihbarıyla fark ettik. Ancak ne yazık ki o sırada yangın büyük bir hızla yayılmıştı. Bir süre müdahale etmeye çalışsak da yeterli olmadı. Zararımın yaklaşık 1 milyon lira olduğunu söyleyebilirim. Hiç kimseyi şüpheli görmüyoruz, ancak elektrik kontağından şüpheleniyoruz. Yangın, küçük bir kıvılcım ile başlamış ve gece olduğu için kimse fark etmemiş. Saat 19.30 gibi hayvanlara baktığımızda herhangi bir sorun yoktu.”

Yangının cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüleri, mahalle sakinlerinin dehşet dolu anlarını gözler önüne serdi. Yangının çıkış sebebi ise şu an araştırma altında.

İnsanların neşesini önce halay çekerek çaldı, ardından silahla korkunç olaylar yaşandı

Sıradaki haber:

İnsanların neşesini önce halay çekerek çaldı, ardından silahla korkunç olaylar yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.