h Dolar 34,1786 % 0.09
h Euro 38,2062 % 0.09
h Sterlin 45,7629 % -0.18
h Altın (Gr) 2.905,81 %-0,93
h BIST100 9.777,46 %-0,53
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Haber sitesi, şehitlerimiz için düzenlenen programa dikkat çeken bir başlık seçilmelidir

Haber sitesi, şehitlerimiz için düzenlenen programa dikkat çeken bir başlık seçilmelidir

Bozüyük ilçesinde Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen askerler için düzenlenen Mevlid-i Şerif ve dua programına Vali Aygöl de katıldı. Vali Aygöl, dualarını okuyarak şehitlere minnettarlıkla yaklaştı ve devletin bekası için canlarını veren kahraman Mehmetçikleri anmak önemli olduğunu vurguladı. Şehit ailelerine her zaman destek olacaklarını belirtti.

Bozüyük ilçesinde görevli askerlerin şehit düşmesi üzerine, Bozüyük Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından Mevlid-i Şerif ve dua programı düzenlendi. Programa katılan Vali Aygöl, şehitleri anarak dualar okudu. Vali Aygöl, ülkenin birliği ve bütünlüğünün önemine vurgu yaparak, “Kahraman Mehmetçiklerimiz, devletimizin bekası, huzuru ve güvenliği için şehadet şerbetini içti. Onlara minnettarız ve şehit ailelerini yalnız bırakmayacağız. Emanetlerine sahip çıkacağız” dedi.

Kültür Gezileri Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Sıradaki haber:

Kültür Gezileri Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.