h Dolar 34,1400 % 0.07
h Euro 38,2391 % 0.07
h Sterlin 45,8401 % 0.11
h Altın (Gr) 2.923,66 %0,32
h BIST100 10.029,73 %1,44
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hafriyat kamyonu, istinat duvarında sıkışıp kaldı

Hafriyat kamyonu, istinat duvarında sıkışıp kaldı

İzmit'te kontrolden çıkan hafriyat kamyonu bir binanın istinat duvarında sıkıştı. Kamyon şans eseri düşmeden bahçede dururken, kazada yaralanan olmadı. Kazanın kaygan zemin nedeniyle meydana geldiği belirtilirken, kamyonun kurtarma çalışmaları devam ediyor. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İzmit ilçesinde bir hafriyat kamyonu, kontrolünü kaybederek bir binanın istinat duvarında sıkıştı. Kamyon, şans eseri binanın bahçesine düşmeden durdu ve kazada herhangi bir yaralanan olmadı.

Kaza, Gündoğdu Mahallesi Akgüneş Sokak’ta meydana geldi. İnşaat temel kazı çalışmalarından hareket eden F.B. yönetimindeki 41 FJ 415 plakalı hafriyat kamyonu, sürücünün kontrolünden çıkarak 5 katlı binanın istinat duvarına çarptı. Hafriyat kamyonu istinat duvarında asılı kalmış olmasına rağmen, şans eseri binanın bahçesine düşmeden durdu. Sürücü F.B. ise kazadan yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgede incelemelerde bulundu.

Kazanın kaygan zemin nedeniyle meydana geldiği değerlendirilirken, hafriyat kamyonunun bulunduğu yerden çıkarılma çalışmaları devam etmektedir.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Aşkale ilçesinde

Sıradaki haber:

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Aşkale ilçesinde

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.