h Dolar 34,2596 % -0.01
h Euro 36,9694 % -0.01
h Sterlin 44,4826 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,40 %0,03
h BIST100 8.734,52 %-1,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hafta boyunca haber alınamayan kişi evinde ölü bulundu.

Hafta boyunca haber alınamayan kişi evinde ölü bulundu.

Samsun'un Atakum ilçesinde kendisinden haber alınamayan bir kişi evinde ölü olarak bulundu. 63 yaşındaki Ali Ercan Özturan'ın yakınları, bir hafta boyunca haber alamayınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kapının açılmaması üzerine itfaiye yardımıyla içeri girdi ve Özturan'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Ölümün şüpheli olması nedeniyle olay yeri inceleme polisleri görevlendirildi. İncelemenin ardından Özturan'ın cesedi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun’da Kayıp Şahıs Evde Ölü Bulundu

Samsun’un Atakum ilçesinde, bir haftadır haber alınamayan bir kişi evinde ölü bulundu. Olay, Denizevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, kalp hastası olan 63 yaşındaki Ali Ercan Özturan’dan uzun süredir haber alınamıyordu. Yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, kapının açılmaması üzerine itfaiye yardımıyla içeri girdi. Ekipler, Ali Ercan Özturan’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Şüpheli ölüm nedeniyle olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından Özturan’ın cesedi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çankırı’da aranan şahıslara yönelik büyük çaplı baskın: 87 kişi gözaltına alındı!

Sıradaki haber:

Çankırı’da aranan şahıslara yönelik büyük çaplı baskın: 87 kişi gözaltına alındı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.