h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Harran’da yaşanan silahlı çatışma sonucu 2 kişi hayatını kaybetti

Harran’da yaşanan silahlı çatışma sonucu 2 kişi hayatını kaybetti

Harran ilçesinde yaşanan bir alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü. Kavganın akraba aileler arasında başladığı ve silaha dönüştüğü belirtiliyor. Olayın ardından jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi ve güvenlik önlemleri alındı. Polis, kavgaya karışanların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Soruşturma devam ediyor.

İşsizlik sonu gelmiyor! Silahlı kavga, Şanlıurfa Harran ilçesinde meydana geldi ve iki kişi hayatını kaybetti. Aydıncık Mahallesi’nde, akraba aileler arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle başlayan tartışma, silahlarla gerçekleşen bir kavgaya dönüştü. Maalesef, Ali Ö. ve İzzetin E. isimli iki kişi, silahla yaralanarak hayatını kaybetti. Yetkililer, jandarma ekiplerini olay yerine yönlendirdi ve güvenlik önlemleri alındı. Şüpheli kişilerin yakalanması için soruşturma devam ediyor. Her gün artan işsizlik sorununa bir yenisi daha eklendi. Olayın detayları hala belirsizliğini koruyor.

Kadınların Hayatına Etki Eden Önemli Bir Proje

Sıradaki haber:

Kadınların Hayatına Etki Eden Önemli Bir Proje

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.