h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Hastalığına yenilerek hayatını kaybetti

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Aydın İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan Halil İbrahim Aktemur, amansız bir hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Aktemur'un ani ölümü, ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Bugün Çakırbeyli'de düzenlenecek olan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacak.

Aydın ilinin kültür ve turizm alanında önemli görevlerde bulunan Halil İbrahim Aktemur, amansız bir hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Aydın İl Özel İdare Genel Sekreterliği gibi görevlerde bulunan Aktemur, Aydınlılar tarafından sevilen bir kişiydi. Son dönemde Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Aktemur, maalesef hastalığına karşı mücadele edemedi ve hayatını kaybetti. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Aktemur’un ani ölümü, ailesi ve sevenleri üzerinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Aktemur’un cenazesinin yarın Çakırbeyli’de defnedileceği belirtildi.

Depremzedelerin hikayesi: “Her yağmur yağdığında ve soğuk bastığında deprem anı yeniden canlanıyor

Sıradaki haber:

Depremzedelerin hikayesi: “Her yağmur yağdığında ve soğuk bastığında deprem anı yeniden canlanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.