h Dolar 34,0082 % -0.18
h Euro 38,0504 % -0.18
h Sterlin 45,3433 % 0.63
h Altın (Gr) 2.831,48 %1,03
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hastane girişinde yardım etkinliği düzenlendi

Hastane girişinde yardım etkinliği düzenlendi

Samsun'da lösemi hastası çocuklara yardım etmek amacıyla düzenlenen hayır çarşısında gıdalar satıldı. Elde edilen gelirler, lösemi hastası çocuklar için kullanılacak. Ayrıca, 2023 Türkiye Mankenler Kraliçesi Şüheda Erkoç da çocuklar için daha güzel projelere imza atacaklarını belirtti. Etkinlikte, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) tarafından hazırlanan yiyeceklerin yanı sıra evlerinde yapılan bağışlar da satışa sunuldu. Bu tür sosyal destek projelerinde Büyük Anadolu Hastanesi olarak her zaman yer alacaklarını ifade eden hastane başhekimi, LÖSAM'ın güzel etkinliği ile birlikte olduklarını ve derneklere desteklerini sürdüreceklerini vurguladı.

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi’nde lösemi hastalarına yardım amacıyla düzenlenen hayır çarşısı etkinliği büyük ilgi gördü. Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) tarafından düzenlenen etkinlikte, lösemi hastalarına destek olmak için hazırlanan gıdalar satıldı. Etkinlikte elde edilen gelirler, lösemi hastası çocukların tedavi ve ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak. Ayrıca, LÖSAM’ın faaliyetlerine katılan 2023 Türkiye Mankenler Kraliçesi Şüheda Erkoç da çocuklara destek olmak için daha güzel projeler yapacaklarını belirtti.

Erkoç, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, annesinin kanser hastası olduğunu ve bu sebeple lösemi hastalarına destek vermeye karar verdiğini ifade etti. Miss Model of the World yarışmasında Türkiye’yi temsil etmek üzere Çin’e gideceğini de aktaran Erkoç, çocuklar ve lösemi hastalığı üzerine projeler yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Hayır çarşısında yer alan ve LÖSAM’ın faaliyetlerine katılan diğer kişiler tarafından da destek verilen etkinlik, büyük bir başarıya ulaştı. LÖSAM Sosyal İşler Başkanı Sema Danışmaz, etkinlikte gösterilen hassasiyetin memnuniyet verici olduğunu belirtirken, Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alparslan Tuhta da derneklerine destek olmaktan mutluluk duyduklarını ve bu tür sosyal projelere her zaman yardımcı olacaklarını dile getirdi.

Atlı Spor Tesisleri’nde büyük talep görmeye devam ediyor

Sıradaki haber:

Atlı Spor Tesisleri’nde büyük talep görmeye devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.