h Dolar 34,2993 % 0.11
h Euro 36,9808 % 0.11
h Sterlin 44,3495 % -0.32
h Altın (Gr) 2.996,41 %-1,03
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hatay’da bir hafta içerisinde sulama kanalında üçüncü ceset bulundu

Hatay’da bir hafta içerisinde sulama kanalında üçüncü ceset bulundu

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde son bir haftada su kanalı içerisinde üçüncü ceset bulundu. Kimliği belirsiz bir erkek şahsın cansız bedeni, Hatay Büyükşehir Belediyesi sualtı arama ve kurtarma ekipleri tarafından sulama kanalında bulundu. Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde son bir haftada üçüncü kez su kanalında ceset bulundu. 112 acil çağrı merkezine bildirilen olay, Varışlı Mahallesi’nde gerçekleşti. Vatandaşlar, Asi Nehri tahliye kanalında bir ceset olduğunu fark ederek yetkililere haber verdi. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir erkeğin cansız bedeni, Hatay Büyükşehir Belediyesi sualtı arama ve kurtarma ekipleri tarafından sulama kanalında bulunarak olay yeri inceleme ekiplerine teslim edildi. Ceset, inceleme yapılmak üzere morga götürüldü. Varış Mahallesi’nde bulunan ceset, son bir hafta içinde Reyhanlı ilçesinde su kanallarında bulunan üçüncü ceset oldu. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hemşirelerin eş zamanlı operasyonu: 12 kadın kurtarıldı, 9 şüpheli tutuklandı

Sıradaki haber:

Hemşirelerin eş zamanlı operasyonu: 12 kadın kurtarıldı, 9 şüpheli tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.