h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hatipoğlu, öğrencileri için sıcak bir sürpriz hazırladı

Hatipoğlu, öğrencileri için sıcak bir sürpriz hazırladı

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, sınav haftası olan öğrencilere destek olmak amacıyla üniversite kütüphanesine giderek sıcak çorba ikramında bulundu. Öğrencilerin çalışmalarını sürdürdüğü bu dönemde yaptığı bu sürpriz ziyaret gençlerin mutluluğunu artırdı. Hatipoğlu, öğrencilere başarılar dileyerek fotoğraf çektirmek isteyen gençlerle de bir araya geldi.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde sınavlarına çalışan öğrencilere destek olmak amacıyla kütüphanede sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Hatipoğlu, sınav haftası olan öğrencilere moral vermek için üniversite kütüphanesine giderek sıcak çorba ikramında bulundu. Bu beklenmedik jest karşısında öğrenciler mutluluklarını dile getirirken, Hatipoğlu’na teşekkür ettiler. Hatipoğlu, öğrencilerle fotoğraf çektirip, “Eskişehir’in soğuk havasında birlikte içtiğimiz sıcak çorba, hem bedenimizi hem de gönüllerimizi ısıttı. Tüm öğrenci kardeşlerime sınavlarında başarılar diliyorum” sözleriyle duygularını paylaştı.

Kütahya’da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şahıs Polis Tarafından Yakalandı

Sıradaki haber:

Kütahya’da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şahıs Polis Tarafından Yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.