h Dolar 34,1579 % 0.16
h Euro 38,0413 % 0.16
h Sterlin 45,6217 % 0.19
h Altın (Gr) 2.885,25 %0,37
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Havada süzülen poşet kaza sebebi oldu, 3 kişi yaralandı

Havada süzülen poşet kaza sebebi oldu, 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Dişli beldesinde, sürücüsü yol kenarında uçan bir poşete çarpmamak için manevra yapan bir otomobil, takla atarak şarampole düştü. Kazada, içerisinde bulunan iki çocuk ve bir yetişkin olmak üzere toplamda üç kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Jandarma, yaşanan kaza ile ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Afyonkarahisar’da otomobilin sürücüsü, yolda uçan bir poşete çarpmamak için manevra yapması sonucu aracın takla atarak şarampole girdiği bir kazada 2 çocuk ve bir yetişkin yaralandı.

Kaza, Bolvadin ilçesi Dişli beldesi girişinde meydana geldi. A.K. isimli sürücünün kullandığı 05 FM 964 plakalı otomobil, yolda uçan bir poşetle çarpışmamak için yapılan manevra sonucu kontrolünü kaybetti. Araç, takla atarak şarampole girdi. Kazada araçta bulunan S.K. ile E.K. (13) ve Z.K. (10) isimli kişiler yaralandı. Yaralılar, çevredeki insanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Kazanın ardından jandarma, inceleme başlattı.

Elazığ’da insanlık ölmemiş dedirten davranış: Yerde bulduğu telefonu sahibine ulaştırdı para teklifine ’insanlık görevimiz’ dedi

Sıradaki haber:

Elazığ’da insanlık ölmemiş dedirten davranış: Yerde bulduğu telefonu sahibine ulaştırdı para teklifine ’insanlık görevimiz’ dedi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.