h Dolar 34,2932 % -0.01
h Euro 37,0910 % -0.01
h Sterlin 44,4440 % 0.21
h Altın (Gr) 2.998,87 %0,21
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hayatı sona ermeden önce takdir belgesini alamayan kişi vefat etti

Hayatı sona ermeden önce takdir belgesini alamayan kişi vefat etti

Avanos'un Özkonak kasabasında gece saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Havva Hazal Yılmaz'ın bugün defnedilmesi için son hazırlıklar yapıldı. Öğrenciler, Yılmaz'ın masasına karnesi ve takdir belgesiyle birlikte çiçekler bıraktı. Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de bir açıklama yaparak, öğrenciye başsağlığı diledi.

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında gece saatlerinde meydana gelen bir kaza sonucunda Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Havva Hazal Yılmaz hayatını kaybetti. Bugün gerçekleştirilen cenaze töreni ile Yılmaz’ın son yolculuğuna uğurlandı.

Özkonak kasabasında yaşanan kazada Havva Hazal Yılmaz’ın hayatını kaybetmesi, sevdiklerini, sınıf arkadaşlarını ve öğretmenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Genç yaşta hayatını kaybeden Yılmaz’ın, 11/A sınıfında okuduğu sırada bıraktığı masasına çiçekler bırakıldı. Bu manzara karşısında Havva Hazal Yılmaz’ın arkadaşları ve öğretmenleri gözyaşlarına engel olamadı.

Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruyla, “Öğrencilerimize karnelerini vererek ara tatile uğurlayacağımız bugün, üzücü bir haber alarak büyük bir üzüntüye kapıldık. Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11/A sınıfı öğrencisi Havva Hazal Yılmaz, geçirdiği korkunç bir trafik kazasında hayatını kaybederek aramızdan ayrıldı. Henüz hayatının baharında olan canımız öğrencimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara ise sabır ve başsağlığı diliyoruz” denildi.

Amasya’da gerçekleştirilen karne töreninde TOGG heyecanı yaşandı.

Sıradaki haber:

Amasya’da gerçekleştirilen karne töreninde TOGG heyecanı yaşandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.