h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hayatını kaybeden öğretmene meslektaşları vefa gösterdi

Hayatını kaybeden öğretmene meslektaşları vefa gösterdi

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden öğretmen Bilal Pala için mevlid-i şerif okutuldu. Programa Belediye Başkanı Münür Şahin, Kaymakam Yüksel Ünal ve birçok öğrenci katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve meslektaşları da programı düzenledi. Başkan Şahin ve Kaymakam Ünal, öğretmenlerini kaybetmenin büyük üzüntüsünü dile getirdi.

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki bir öğretmenin ölümü üzerine Mevlid-i Şerif okutma töreni düzenlendi. Osmaneli Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Bilal Pala, bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Mevlit programına Belediye Başkanı Münür Şahin, Kaymakam Yüksel Ünal ve birçok öğrenci katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve meslektaşları tarafından düzenlenen programda Başkan Şahin ve Kaymakam Ünal, Bilal öğretmeni kaybetmenin büyük üzüntüsü içinde olduklarını dile getirdi.

Duraklar modernize edildi

Sıradaki haber:

Duraklar modernize edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.