h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hindi hırsızları polis tarafından yakalandı

Hindi hırsızları polis tarafından yakalandı

Samsun İlkadım ilçesinde bir evin bahçesinden 3 hindinin çalınmasıyla ilgili bir kadın jandarma tarafından takip edilerek gözaltına alındı. M.K.'ye ait evde meydana gelen olay sonrasında jandarmaya şikayette bulunuldu. Jandarma ekipleri, yaptıkları inceleme ve takip çalışması sonucunda 58 yaşındaki L.S.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şu anda olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun’da bir evin bahçesinden 3 adet hindinin çalınması olayıyla ilgili olarak bir kadın, jandarmanın takibi sonucu yakalandı ve gözaltına alındı. İlkadım ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’nde yaşanan olayda, ev sahibi M.K.’ye ait bahçeden 3 adet hindi çalındı. M.K. durumu hemen jandarmaya bildirdi. İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları araştırmalar sonucunda olayın faili olarak L.S. adlı 58 yaşındaki kadını yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli L.S., İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Şirket sahibinin oğlu, bir çalışanı bıçaklayarak hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Şirket sahibinin oğlu, bir çalışanı bıçaklayarak hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.