h Dolar 34,0833 % 0.03
h Euro 37,9039 % 0.03
h Sterlin 45,1908 % 0
h Altın (Gr) 2.794,87 %-0,27
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hindi hırsızlığıyla suçlanan şüpheli tahliye edildi

Hindi hırsızlığıyla suçlanan şüpheli tahliye edildi

Samsun'da bir evin bahçesinden çalınan 3 hindin olayında adliyeye sevk edilen kadın serbest bırakıldı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Ev sahibi jandarmaya şikayette bulundu. Jandarma ekipleri, yapılan takip ve çalışmalar sonucunda L.S. isimli kadını yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan kadın, adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakıldı.

Samsun’da bir evin bahçesinden 3 hindi çalınması olayıyla ilgili olan kadın, adliyeye sevk edildi ancak mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde, Kavacık Mahallesi’nde meydana geldi. Ev sahibi M.K.’ya ait evin bahçesinden 3 hindi çalındığı bildirildi ve M.K. jandarmaya şikayette bulundu. İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip ve çalışma sonucunda olayla ilişkili olduğu düşünülen L.S. adlı 58 yaşındaki kadını yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan L.S., İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü ve ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkeme tarafından L.S.’ye ev hapsi uygulaması için elektronik kelepçe takılmak suretiyle nöbetçi eczaneye sevk edilmesi kararlaştırıldı. Nöbetçi mahkemede ifade veren L.S., mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Hastane girişinde yardım etkinliği düzenlendi

Sıradaki haber:

Hastane girişinde yardım etkinliği düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.