h Dolar 34,1450 % 0.1
h Euro 38,2474 % 0.1
h Sterlin 45,7354 % -0.09
h Altın (Gr) 2.915,09 %0,03
h BIST100 10.029,74 %0,00
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hindistan’da öğrenci taşıyan tekne korkunç bir kaza geçirdi: 12’si çocuk, toplamda 14 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan’da öğrenci taşıyan tekne korkunç bir kaza geçirdi: 12’si çocuk, toplamda 14 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan'ın Gucerat eyaletindeki Harni Gölü'nde öğrenci ve öğretmenleri taşıyan bir tekne alabora oldu ve 12 çocuk dahil olmak üzere toplam 14 kişi hayatını kaybetti. Kazada 20 çocuk kurtarıldı ve arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Hindistan Başbakanı Modi, hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve yaralılara tazminat ödeneceğini açıkladı.

Hindistan’daki Harni Gölü’nde gerçekleşen bir trajedi sonucu, öğrenci ve öğretmen taşıyan bir tekne alabora oldu ve 14 kişi hayatını kaybetti. Bu ölümlerin arasında 12 çocuk ve 2 öğretmen bulunuyordu.

Vadodara kentindeki Harni Gölü’nde meydana gelen bu kaza, büyük bir üzüntüye neden oldu. Olayda 7 ile 13 yaşları arasında değişen 12 çocuk ve 2 öğretmen hayatını kaybetti. Polis yetkilileri durumu şu şekilde açıkladı: 20 çocuk kurtarıldı, ancak 2 kişi hala kayıp durumda. Bazı çocuklar yoğun bakım tedavisi altına alındı.

Olayın detaylarına göre, öğrenci ve öğretmenler bölgede piknik yapmak için bulunuyorlardı ve tekneye gezi yapmak amacıyla bindiler. Teknede kaç kişinin bulunduğu hala net değilken, gölde kurtarma ekipleri tarafından arama çalışmaları devam ediyor.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, bu acı olaydan dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu ifade ederek, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yaralılara tazminat ödeneceğini belirtti.

Suriye’deki ABD üssüne SİHA saldırısı

Sıradaki haber:

Suriye’deki ABD üssüne SİHA saldırısı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.