h Dolar 34,2730 % -0.04
h Euro 37,0912 % -0.04
h Sterlin 44,4575 % 0.22
h Altın (Gr) 3.000,26 %0,26
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hırsızlar, kuyumcu soygunu girişimiyle baş edemeyip polise yakalandı

Hırsızlar, kuyumcu soygunu girişimiyle baş edemeyip polise yakalandı

Manisa'nın Demirci ilçesinde bir kuyumcuya hırsızlık girişiminde bulunan 5 kişi, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ni takip eden bir polis memurunun dikkati sayesinde yakalandı. Olay, pazar günü sabaha karşı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti. Polis memuru, kuyumcu soygununun izini sürerek hızlı bir şekilde ekip gönderilmesini sağladı. Polis, 2 şüpheliyi olay yerinde ve diğer 3 şüpheliyi başka bir yerde gözaltına aldı. Tutuklanan 5 şüpheli, adli makamlarca cezaevine gönderildi.

Manisa’nın Demirci ilçesinde, geçtiğimiz pazar günü sabaha karşı bir kuyumcuya hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 5 kişi, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ndeki bir görevli polis memurunun dikkati sayesinde yakalanmıştır.

Olay, Cumhuriyet Meydanı’ndaki bir kuyumcu dükkanında meydana gelmiştir. Sabaha karşı kuyumcu dükkanını soymaya çalışan 5 kişi, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi üzerinden tespit edilmiş ve hızla bölgeye ekip sevk edilmiştir. Polis ekipleri, 2 şüpheliyi olay yerinde, diğer 3 şüpheliyi ise Tepe Tarla mevkiinde gözaltına almıştır. Şüpheliler, Emniyet’teki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilmiş ve A.A. (21), U.K. (19), O.G. (17), F.K. (19) ve M.K. (25) isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Yedisu Kaymakamı Başar: ’’Kurs sonunda kadınların aile ekonomilerini desteklemeleri hedeflenmektedir’’

Sıradaki haber:

Yedisu Kaymakamı Başar: ’’Kurs sonunda kadınların aile ekonomilerini desteklemeleri hedeflenmektedir’’

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.