h Dolar 34,2971 % 0.11
h Euro 36,9999 % 0.11
h Sterlin 44,4618 % -0.07
h Altın (Gr) 2.997,13 %-1,01
h BIST100 8.734,41 %-1,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hırsızlık şüphelisi, önce güvenlik kamerasına daha sonra da polise yakalanarak suçüstü yapıldı

Hırsızlık şüphelisi, önce güvenlik kamerasına daha sonra da polise yakalanarak suçüstü yapıldı

Mersin'de son 1 ay içerisinde 4 iş yerinden hırsızlık yapıldığı belirlendi. Polis ekipleri, olayın güvenlik kameralarıyla tespit edildiği 2 şüpheliyi yakaladı. İş yerlerinden çalınan rampa, iskele motoru ve çelik denizlik gibi malzemelerin peşine düşen ekipler, plakasız bir araçla hırsızlık yapan şüphelileri tespit etti. Operasyon sonucunda O.Ç. adlı şüpheli gözaltına alındı, diğer şüpheli ise henüz yakalanamadı.

Mersin’de son bir aylık süreçte dört farklı iş yerinden hırsızlık yapıldığı tespit edilen iki şüpheliden biri polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlıların bir iş yerinin önündeki rampayı çalarken güvenlik kameraları tarafından kaydedilen anlar da ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir ayda meydana gelen rampa, iskele motoru, çelik denizlik kalıpları, profil demirleri ve konteyner yapımında kullanılan demir malzemelerinin çalındığı olayla ilgili çalışma başlatıldı. Ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek, hırsızlık olayını plakasız bir araçla gerçekleştiren iki şüpheliyi belirledi.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda düzenlenen operasyonda, O.Ç. adlı şüpheli gözaltına alındı. Zanlının, ‘cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından arandığı ortaya çıktı. Diğer zanlının ise kimliği belirlenememiş olmasına rağmen yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Yemek videolarıyla Türkiye’nin kalbini çalan genç, annesinin depremden bu yana sadece onun mutfağında rahat uyuyabiliyor

Sıradaki haber:

Yemek videolarıyla Türkiye’nin kalbini çalan genç, annesinin depremden bu yana sadece onun mutfağında rahat uyuyabiliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.