h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hopa-Borçka karayolunda yaşanan kar yağışı Artvin’in ulaşımını olumsuz etkiledi

Hopa-Borçka karayolunda yaşanan kar yağışı Artvin’in ulaşımını olumsuz etkiledi

Artvin'de gece başlayan kar yağışı nedeniyle Borçka-Hopa karayolunda trafik aksamaları yaşandı. Ancak ekiplerin müdahalesiyle kontrollü geçişler sağlanmaya devam ediyor. Kar temizleme çalışmalarına devam eden ekipler, tırların yolunu tıkaması gibi durumlara anında müdahale ediyor. Sürücülerin de zincir kullanmaması konusunda uyarılar yapılıyor.

Artvin’de Kar Nedeniyle Trafikte Aksamalar Yaşandı, Ancak Ekiplerin Müdahalesiyle Kontrollü Geçişler Devam Ediyor

Artvin’in merkez ve ilçelerinde başlayan gece kar yağışı, Borçka-Hopa karayolu Cankurtaran tüneli girişinde araçların yolda kalmasına neden olarak trafikte aksamalar yaşattı. Neyse ki ekiplerin müdahalesiyle yol tekrar açıldı ve iş makineleri kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Karayolları Cankurtaran ekip şefi İslam Özmer, karla mücadele çalışmalarının hala devam ettiğini belirterek, “Aniden başlayan kar yağışıyla mücadelemiz sürüyor. 24 saat çalışıyoruz. Ara sıra kamyonların yolda kalması nedeniyle aksamalar yaşanabiliyor. Onları kurtardık ve şu anda yolumuz açık. Gece gündüz karla mücadelemizi sürdürüyoruz.” dedi.

Hopa’ya giderken yolda kaldığını ifade eden Hasan Özdin ise “Karayolları ekipleri yardım etti ve yolumuza devam edebildik. Zinciri olmayan sürücüler lütfen yola çıkmamalı çünkü bu diğer sürücüleri de etkiliyor.” şeklinde konuştu.

Denizli’de havadan trafik denetimleri dronlarla devam ediyor

Sıradaki haber:

Denizli’de havadan trafik denetimleri dronlarla devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.