h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Huzurevi sakinlerine beklenmedik doğum günü sürprizi

Huzurevi sakinlerine beklenmedik doğum günü sürprizi

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamlığı tarafından huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlar için sürpriz bir doğum günü etkinliği düzenlendi. Kaymakamın eşi tarafından organize edilen etkinlikte, ocak ayında doğan huzurevi sakinleri için bir doğum günü partisi düzenlendi. Yaşlılar, etkinlikte doyasıya eğlendi ve ilkokul öğrencileri tarafından ziyaret edilerek sohbet edildi. Etkinlik, hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamlığı, yerel bir huzurevinde kalan yaşlı vatandaşların mutluluğunu artırmak amacıyla özel bir doğum günü etkinliği düzenledi. Etkinlik, Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel’in eşi Ayşe Asan Çengel tarafından organize edildi ve Hüseyin Develi Huzurevi’nde gerçekleştirildi. Huzurevinin ocak ayında doğan sakinlerine yönelik gerçekleştirilen bu özel doğum günü partisinde, yaşlılar keyifli bir gün geçirdi. Ayrıca, ilkokul öğrencileri de huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Etkinlik, çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından sona erdi.

Kamerada kaydedilen görüntülerde, arabanın peşinden koşan bir sürücü ve onun köpeği yer alıyor.

Sıradaki haber:

Kamerada kaydedilen görüntülerde, arabanın peşinden koşan bir sürücü ve onun köpeği yer alıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.