h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
Anasayfa / Gündem / İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kahramanlar-41” operasyonlarının, bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik 32 ilde gerçekleştirildiğini ve toplamda 113 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kahramanlar-41” operasyonlarının Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van illerinde Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildiğini belirtti. Bu operasyonlar sonucunda 113 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, açıklamasının devamında, “Milletimizin bilmesini isterim ki, dua ve desteğinizle teröristler etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı tarafından yürütülen Kahramanlar-41 operasyonları, terör örgütlerinin faaliyetlerini ve finans kaynaklarını engellemek amacıyla başlatıldı. Operasyonlar gece gündüz sürmekte olup, jandarma ekiplerimize tebriklerimi iletiyorum. Allah onların yolunu açık etsin. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla sürecektir” ifadelerine yer verdi. Bölücü terör örgütüne yönelik mücadele devam ederken, güvenlik güçlerinin terörle mücadelede gösterdiği azim ve kararlılık vurgulandı.
  • Vakit
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kahramanlar-41” operasyonlarının, bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik 32 ilde gerçekleştirildiğini ve toplamda 113 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kahramanlar-41” operasyonlarının Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van illerinde Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildiğini belirtti. Bu operasyonlar sonucunda 113 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, açıklamasının devamında, “Milletimizin bilmesini isterim ki, dua ve desteğinizle teröristler etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı tarafından yürütülen Kahramanlar-41 operasyonları, terör örgütlerinin faaliyetlerini ve finans kaynaklarını engellemek amacıyla başlatıldı. Operasyonlar gece gündüz sürmekte olup, jandarma ekiplerimize tebriklerimi iletiyorum. Allah onların yolunu açık etsin. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla sürecektir” ifadelerine yer verdi. Bölücü terör örgütüne yönelik mücadele devam ederken, güvenlik güçlerinin terörle mücadelede gösterdiği azim ve kararlılık vurgulandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kahramanlar-41” operasyonlarının, bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik 32 ilde gerçekleştirildiğini ve toplamda 113 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kahramanlar-41” operasyonlarının Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van illerinde Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildiğini belirtti. Bu operasyonlar sonucunda 113 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, açıklamasının devamında, “Milletimizin bilmesini isterim ki, dua ve desteğinizle teröristler etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı tarafından yürütülen Kahramanlar-41 operasyonları, terör örgütlerinin faaliyetlerini ve finans kaynaklarını engellemek amacıyla başlatıldı. Operasyonlar gece gündüz sürmekte olup, jandarma ekiplerimize tebriklerimi iletiyorum. Allah onların yolunu açık etsin. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla sürecektir” ifadelerine yer verdi. Bölücü terör örgütüne yönelik mücadele devam ederken, güvenlik güçlerinin terörle mücadelede gösterdiği azim ve kararlılık vurgulandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kahramanlar-41" operasyonunda 32 ilde bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda toplam 113 şüpheli şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Operasyonlar, Jandarma Genel Komutanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde gerçekleşirken, bu operasyonların faaliyetleri ve finans kaynaklarının engellenmesi amacıyla yapıldığı belirtildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik “Kahramanlar-41” operasyonlarının 32 ilde gerçekleştirildiğini ve toplamda 113 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kahramanlar-41” operasyonlarının bölücü terör örgütüne yönelik olarak Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van illerinde Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildiğini belirtti. Bu operasyonlar sonucunda 113 şüpheli şahsın gözaltına alındığı bilgisini paylaştı.

Bakan Yerlikaya, açıklamasının devamında, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edeceğiz. Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Kahramanlar-41 operasyonları, terör örgütlerinin faaliyetlerinin ve finans kaynaklarının engellenmesi amacıyla başlatıldı. Operasyonlar, 32 ilde, gece gündüz demeden yürütülüyor. Görevlerini kahramanca yerine getiren jandarma ekiplerimizi tebrik ederim. Allah onların yolunu açık etsin. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla sürecektir” ifadelerine yer verdi.

Bu operasyonlarla birlikte bölücü terör örgütüne yönelik mücadele devam ederken, güvenlik güçlerinin azim ve kararlılıkla terörle mücadele ettiği belirtildi.

8 yaşındaki kahraman çocuk yangında ailesini uyanarak kurtardı

Sıradaki haber:

8 yaşındaki kahraman çocuk yangında ailesini uyanarak kurtardı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.