h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İki yolun kesiştiği noktada korkunç kaza: Hafif ticari araç binanın avlusuna fırladı

İki yolun kesiştiği noktada korkunç kaza: Hafif ticari araç binanın avlusuna fırladı

Bolu'da iki caddenin kesiştiği noktada gerçekleşen trafik kazasında pikap ile hafif ticari araç çarpıştı. Hafif ticari araç çarpmanın etkisiyle apartmanın bahçesine savruldu, ancak şans eseri yaralanan olmadı. Kazada her iki araçta da büyük maddi hasar meydana geldi.

Bolu’da iki caddenin kesiştiği noktada meydana gelen bir trafik kazasında, pikap ile hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışma sonucunda hafif ticari araç, apartmanın bahçesine savruldu ancak şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza, Kalıcı Konutlar Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Orhan Y. tarafından kullanılan 14 BA 633 plakalı pikap, Dr. Akın Çakmakçı Bulvarı üzerinden kent merkezi istikametine doğru seyir halindeyken, Feyyaz A.’nın yönetimindeki 14 EP 232 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kaygan zeminde meydana gelen çarpışma sonucunda hafif ticari araç, apartmanın bahçesine savruldu. Neyse ki, kazada yaralanan kimse olmadı. Ancak her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Demir parçası düşmesi sonucu yaşamını yitiren işçi belirlendi

Sıradaki haber:

Demir parçası düşmesi sonucu yaşamını yitiren işçi belirlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.