h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a

Sultanbeyli’de sevdiği kız tarafından evlenme teklifi reddedilen bir adam, bir düğün salonunda tabancayla genç kızı öldürüp kendisine intihar girişiminde bulundu. Silahlı saldırganın ve saldırının kurbanı genç kızın olaydan kısa bir süre önce düğün salonunda halay çekerken çekilen yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Sultanbeyli ilçesindeki Necip Fazıl Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda dün akşam saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre Ahmet Taşan, daha önce evlenme teklifi ettiği ve reddedildiği Kader İrgören ile ailesiyle bir düğün salonunda karşılaştı. Salonda bir süre oyun oynayan ve halay çeken Taşan, belinden çıkardığı silahı Kader İrgören’e doğrultarak ateş etti. Sonrasında silahı kendi kafasına dayayarak intihar etmeye çalıştı. Ahmet Taşan ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılırken, Kader İrgören ise hastanede hayatını kaybetti.

Düğün salonundaki olaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde silahlı saldırgan Ahmet Taşan’ın diğer vatandaşlarla birlikte halay çektiği görülüyor. Başka bir görüntüde ise silahlı saldırının kurbanı Kader İrgören’in de halay çektiği görülüyor.

İskilip Belediyesi, işçilere yapılan rekor zamla flaş haber oldu!

Sıradaki haber:

İskilip Belediyesi, işçilere yapılan rekor zamla flaş haber oldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.