h Dolar 34,2338 % 0.33
h Euro 37,2220 % 0.33
h Sterlin 44,6830 % 0.58
h Altın (Gr) 2.988,81 %1,18
h BIST100 8.802,43 %-2,22
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İş makinesi, ağır hasarlı bir binanın üzerinde yıkım işlemi için kullanıldı

İş makinesi, ağır hasarlı bir binanın üzerinde yıkım işlemi için kullanıldı

Adıyaman'da 6 Şubat depreminde ağır hasar gören 5 katlı bir bina, üstten başlayarak yıkılmaya başlandı. Depremlerde binlerce bina yıkıldı ve birçoğu da ağır hasar aldı. Eskisaray Mahallesi'nde bulunan eski polis merkezi binası da yıkıma tabi tutuldu. Ancak bu yıkım, diğerlerinden farklı olarak iş makinesi kullanılarak gerçekleştirildi. Bina üzerine çıkarılan iş makinesi, binayı üst kısımdan yıkmaya başladı ve ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Adıyaman’da 6 Şubat depreminde ağır hasar gören beş katlı bir binanın yıkımı, üstten başlayan bir iş makinesiyle gerçekleştirildi.
6 Şubat’taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Adıyaman’da binlerce bina yıkıldı ve binlercesi ağır hasar aldı. Ağır hasarlı binaların yıkımı sona yaklaşırken, Eskisaray Mahallesi’nde uzun süredir kullanılmayan beş katlı eski polis merkezi binasının yıkımına başlandı. Ancak diğer yıkımlardan farklı olarak bu sefer iş makinesi binanın üzerine çıkarıldı. Eski Polis Merkezi Binası ve Lojmanı’nın bulunduğu sokağın dar olması ve çevredeki binaların zarar görebileceği endişesiyle iş makinesi binanın üzerine çıkarıldı. İş makinesi, binayı üstten yıkma çalışmalarına başladı ve bu durum ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

Yozgat’ta elektrik hırsızlığı yapan kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

Yozgat’ta elektrik hırsızlığı yapan kişi tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.