h Dolar 34,2634 % 0.01
h Euro 36,9883 % 0.01
h Sterlin 44,5163 % 0.06
h Altın (Gr) 3.032,32 %0,16
h BIST100 8.755,51 %-0,94
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İş yeri sahipleri, lavatoryo kullanmak isteyen bir müşteriyi darp etti

İş yeri sahipleri, lavatoryo kullanmak isteyen bir müşteriyi darp etti

Batman'da bir genç, gece başka bir iş yerinin lavabosunu kullanmak istediği sırada darp edildi. Ardından ağabeyi, iş yerinden pompalı tüfekle saldırıya uğradı ve ağır yaralandı. İddiaya göre, saldırganlar gençleri darp edip cep telefonu ve para gasp etti. Polis, olaya karışan bir kişiyi yakaladı. Güvenlik kamerası görüntüleri de saldırının bir kanıtı niteliğinde. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Batman’da bir genç, iş yeri sahipleri tarafından darp edilerek gasp edildi. Gençten yardım talebi için gelen ağabeyi ise iş yerinin üst katından silahlı saldırıya uğradı ve ağır yaralandı.

Turgut Özal Bulvarı üzerindeki bir iş yerine giren S.K., lavabo kullanmak için üst kata yönlendirildi. Ancak burada bilinmeyen bir nedenden dolayı 3 kişi tarafından saldırıya uğradı. S.K., diş ve vücut kırıkları ile 2 bin TL’si gasp edilerek darp edildi. Saldırganlar daha sonra S.K.’yı dışarıya çıkardı. Ağabeyi Y.K. (23), durumu sormak için iş yerine gittiğinde aynı kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. İş yerinin ikinci katından ateşlenen bir pompalı tüfekle ağır yaralanan Y.K.’ya saçmalar isabet etti. Yaralılar Batman Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. Y.K.’nın hayati tehlikesi devam ederken, S.K. taburcu edildi. Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 kişi polis tarafından yakalandı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde Y.K. ve S.K.’nın soyadı öğrenilemeyen bir kişi ile iş yerine doğru geldiği sırada ikinci kattan tüfekle ateş açıldığı görülüyor. Ateş açılması sonrasında Y.K. ve S.K. kaçarken, Y.K. atış sonucu yere düşüyor.

Olayla ilgili inceleme çalışmaları devam ediyor.

Trafik kontrolünde ‘dur’ uyarısına uymayan sürücü, polislere çarparak hastanelik oldu

Sıradaki haber:

Trafik kontrolünde ‘dur’ uyarısına uymayan sürücü, polislere çarparak hastanelik oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.