h Dolar 34,2968 % 0
h Euro 37,1352 % 0
h Sterlin 44,6487 % 0.04
h Altın (Gr) 3.022,30 %-0,04
h BIST100 8.945,80 %0,42
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İş yeri üst katında hayatını kaybeden kişi bulundu!

İş yeri üst katında hayatını kaybeden kişi bulundu!

Bandırma'da bir alkollü eğlence mekanında çalışan Bülent Sağlam, üst katta bulunan izbe alanda ölü olarak bulundu. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Sağlam'ın cesedi hastanenin morguna kaldırıldı ve ölüm nedenini belirlemek için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bandırma’da bir alkollü eğlence mekanında çalışan bir adamın cesedi bulundu

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan bir alkollü eğlence mekanında çalışan 46 yaşındaki Bülent Sağlam, işyerinin üst katındaki kötü durumda olan alanda ölü olarak bulundu. Olay, Atatürk Caddesi üzerindeki bir mekanda gerçekleşti. Bülent Sağlam’ın cesedi, yüzüstü bir şekilde izbe alanda bulundu. 112 acil servis ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerine gelerek B.S.’nin öldüğünü belirledi. Bülent Sağlam’ın cesedi, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölüm nedeninin belirlenmesi için ceset daha sonra Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Paylaşım amaçlı başladı, ek gelir fırsatı haline geldi

Sıradaki haber:

Paylaşım amaçlı başladı, ek gelir fırsatı haline geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.