h Dolar 34,2835 % -0.01
h Euro 37,0626 % -0.01
h Sterlin 44,3573 % 0.04
h Altın (Gr) 3.001,29 %0,30
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İşitme engelli öğrencilere polis ekipleri sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi

İşitme engelli öğrencilere polis ekipleri sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi

Eskişehir'de polis ekipleri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul ziyaretinde, öğrenciler ve öğretmenlerin katılımıyla gölge oyunu sergiledi. Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İlkokulu'nda gerçekleşen etkinlikte, "Hacivat ve Karagöz'ün Teknoloji İle İmtihanı" adlı oyun işaret diliyle öğrencilere çevrildi. Etkinliğin sonunda öğrencilere hediye verildi.

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından yapılan bir okul ziyareti sırasında, 82 öğrenci ve 20 öğretmenin katılımıyla gölge oyunu sergilendi. Hoş bir etkinlik olan bu oyun, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Amacı, polis ile halk ilişkilerini geliştirmek, polis mesleğini tanıtmak ve öğrencilere basit güvenlik önlemleri hakkında bilgi vermekti. Ayrıca, günümüzün en büyük sorunlarından biri olan teknoloji ve ekran bağımlılığıyla ilgili de bilgilendirme yapıldı. Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İlkokulu’nda gerçekleşen etkinlikte, gölge oyunu olan ‘Hacivat ve Karagöz’ün Teknoloji İle İmtihanı’ sergilendi. Gölge oyunu işaret diliyle öğrencilere aktarıldı. Etkinlik sonrasında ise öğrencilere hediyeler verildi.

Osmancık ilçesinde meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşattı

Sıradaki haber:

Osmancık ilçesinde meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.