h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a

Isparta’da tefecilik yaparak vatandaşları dolandırmakla suçlanan 4 kişi, KOM ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar sonucu yakalandı. Şüpheliler, adli makamlara sevk edildi ve biri adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken diğer üçü de serbest kaldı.

İsparta’da R.K adındaki bir şahsın, vatandaşların ellerinde bulunan tarihi gelmemiş çeklerini belirli bir süre karşılığında değerlendirerek tefecilik yapması ve birçok kişiyi mağdur etmesi üzerine Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, tefecilerin, teminat olarak aldıkları tapuları, müşteki olan kişilerin borçlarını ödememesine karşın sürekli olarak borç miktarını artırarak iade etmedikleri belirlendi.

M.K, H.A.Ç ve H.H.B adındaki işbirlikçi kişilerin tapu devrinin gerçekleştiği ve bu kişilerin R.K adındaki şüpheliye mağdur olacak kişileri yönlendirdiği, bu sayede 16 müştekinin yaklaşık 50 bin TL değerindeki taşınır ve taşınmazlarını kendi adlarına geçirdikleri tespit edildi. Isparta’da gerçekleştirilen operasyonda R.K, M.K, H.A.Ç ve H.H.B adındaki şüpheliler gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelilerden R.K adlı kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.K., H.A.Ç. ve H.H.B. adlı şahıslar ise serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sabrımızın sonu, başarı hikayemizin başlangıcı!”

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sabrımızın sonu, başarı hikayemizin başlangıcı!”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.