h Dolar 34,2993 % 0.11
h Euro 36,9808 % 0.11
h Sterlin 44,3495 % -0.32
h Altın (Gr) 2.996,41 %-1,03
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İsrail, Gazze Şeridi’nde ambulans saldırısı gerçekleştirdi: 4 kişi hayatını kaybetti.

İsrail, Gazze Şeridi’nde ambulans saldırısı gerçekleştirdi: 4 kişi hayatını kaybetti.

Filistin Kızılayı, İsrail güçlerinin Gazze'deki bir ambulansı hedef alarak 4 sağlık çalışanının ölmesine neden olduğunu duyurdu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, sağlık çalışanlarına yapılan saldırılar devam ediyor. Filistin Kızılayı, Deyr el-Balah'ta bir ambulansa saldırı düzenlendiğini ve bu saldırı sonucunda 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

İsrail güçleri, Filistin Kızılayı’nın açıklamasına göre Gazze Şeridi’nde bir ambulansı hedef alarak 4 sağlık çalışanının ölümüne neden oldu. İsrail’in saldırıları 96. gününde devam ederken, sağlık çalışanlarına yönelik saldırılar da sürüyor. Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nde salah al-Din Caddesi’nde bulunan Deyr el-Balah’ta bir ambulansı hedef aldığı ve ambulans ekibinde yer alan 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Hrant Dink suikastine dair 15 sanıklı dava dosyası savcılığa mütalaa için gönderildi

Sıradaki haber:

Hrant Dink suikastine dair 15 sanıklı dava dosyası savcılığa mütalaa için gönderildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.