h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İsrail, Gazze Şeridi’nde sivil savunma grubunu hedef aldı

İsrail, Gazze Şeridi’nde sivil savunma grubunu hedef aldı

İsrail, Gazze Şeridi'nde bir evi vurmasının ardından yaralıları kurtarmaya gelen sivil savunma ekibini de hedef aldı. Saldırı sonucunda bir sivil savunma çalışanı yaralandı. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları devam ederken, sivil savunma ve sağlık ekipleri de saldırıların hedefi haline geliyor. Han Yunus kentindeki bir evdeki yaralıları kurtarmaya giden ekip, İsrail savaş uçaklarının saldırısına uğradı. Bir sivil savunma çalışanı yaralandı ve sağlık merkezine götürüldü. Daha önce ise Deir el-Balah'ta bir ambulans İsrail güçleri tarafından hedef alınmış ve 4 sağlık çalışanı hayatını kaybetmişti.

İsrail, Gazze Şeridi’nde bir eve düzenlediği saldırıda yaralananları kurtarmak için görev yapan sivil savunma ekibini hedef aldı. Saldırıda bir sivil savunma çalışanı yaralandı.

İsrail, Filistin’deki sivil yerleşim bölgelerine yönelik saldırılarını sürdürürken, sivil savunma ve sağlık ekiplerini de hedef almaya devam ediyor. Han Yunus kentinin güneyinde bulunan bir evi hedef alan İsrail, yaralılara yardım etmek için görev yapmakta olan sivil savunma ekibini hedef aldı. İsrail savaş uçakları tarafından ikinci kez vurulan evde görev yapan bir sivil savunma çalışanı yaralandı. Yaralı sivil savunma çalışanı, meslektaşları tarafından ambulansa alınarak sağlık merkezine götürüldü.

Filistin Kızılayı, geçtiğimiz çarşamba günü de İsrail güçlerinin Deir el-Balah’ta bir ambulansı hedef aldığını ve bu saldırıda 4 sağlık çalışanını kaybettiğini açıklamıştı.

Mardin, Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yapacak

Sıradaki haber:

Mardin, Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yapacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.