h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İsrail, Gazze Şeridi’nde yerleşim bölgelerine saldırdı: En az 44 kişi hayatını kaybetti!

İsrail, Gazze Şeridi’nde yerleşim bölgelerine saldırdı: En az 44 kişi hayatını kaybetti!

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki yerleşim bölgelerine düzenlediği saldırılarda 44 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail ordusu saldırılarına devam ederken, Han Yunus, Deir Al-Balah, Zawaida, Nuseyrat ve Bureij mülteci kamplarını da hedef aldı. Saldırılar sonucunda bir evde beş kişi, Han Yunus kentinde ise 30 kişi öldü. İsrail hava kuvvetleri, olay yerine giden ambulansları ve kurtarma ekiplerini de hedef aldı. Ayrıca Refah kentinin doğusundaki bir konutta da dokuz sivil hayatını kaybetti. Filistin Sağlık Bakanlığına göre saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı 23 bin 357'ye yükseldi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki yerleşim bölgelerine yönelik saldırıları, 98 gündür devam ediyor. Son saldırılarda, 44 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail ordusu, Han Yunus, Deir Al-Balah, Zawaida bölgesi, Nuseyrat ve Bureij mülteci kamplarını hedef aldı. Deir el-Balah’taki bir evin İsrail savaş uçakları tarafından vurulması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde ise İsrail’in düzenlediği saldırılarda 30 kişi öldü. İsrail hava kuvvetleri, olay yerine ulaşmaya çalışan ambulans ve kurtarma ekiplerini de hedef aldı. Gece saatlerinde ise Refah kentinin doğusunda bir konut vurularak, aralarında bir bebeğin de bulunduğu 9 sivil hayatını kaybetti. İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları sonucunda can kaybı 23 bin 357’ye yükseldi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik artan saldırılarında 44 Filistinli öldü

Lise öğrencilerine, üniversite hakkında eksiksiz bilgi sunuldu

Sıradaki haber:

Lise öğrencilerine, üniversite hakkında eksiksiz bilgi sunuldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.