h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul, Ankara ve İzmir’de ‘Kalkan-6’ Operasyonunda 121 Düzensiz Göçmen Yakalandı

İstanbul, Ankara ve İzmir’de ‘Kalkan-6’ Operasyonunda 121 Düzensiz Göçmen Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yılbaşı gecesi İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleştirilen "Kalkan-6" operasyonlarında düzensiz göçmenlere yönelik önemli bir adım atıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Bakan Yerlikaya, operasyon ve denetimler sonucunda 121 düzensiz göçmenin yakalandığını bildirdi. Detaylar haberimizde!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yılbaşı gecesi İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilen “Kalkan-6” operasyonlarında düzensiz göçmenlere yönelik önemli bir adım atıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Bakan Yerlikaya, operasyon ve denetimler sonucunda 121 düzensiz göçmenin yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanı, düzensiz göçmenlere karşı yapılan operasyonların devam edeceğini ve ülkenin çeşitli bölgelerinde güvenlik güçlerinin etkin bir şekilde görev yaptığını vurguladı. Detaylı bilgilerin devamında ise operasyonun detaylarına ve göçmenlerin yakalanma süreçlerine dair bilgilere yer verildi.

Ehliyetsiz Kadın Sürücü, Polise Karşı Pişkin Tavrını Sürdürdü: ‘Almanya’da Böyle Polis Yok!

Sıradaki haber:

Ehliyetsiz Kadın Sürücü, Polise Karşı Pişkin Tavrını Sürdürdü: ‘Almanya’da Böyle Polis Yok!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.