h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul’da gözaltına alınan ve PKK/PYD üyesi oldukları belirlenen 2 kişi tutuklandı

İstanbul’da gözaltına alınan ve PKK/PYD üyesi oldukları belirlenen 2 kişi tutuklandı

İstanbul'da PKK ve PYD/YPG'ye yönelik operasyonda yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütünün faaliyetleri deşifre edildi. TEM Şube Müdürlüğü tarafından sorgulanan şüphelilerin ikisi, "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak" ve "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamalarıyla tutuklandı. Bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer şüpheli ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İstanbul’da PKK ve Suriye kolu PYD/YPG terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonda yakalanan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesi amacıyla operasyon düzenlemişti. Operasyon sonucunda 4 zanlı yakalandı ve TEM Şubesi tarafından sorgulandı. İlk sorgulamalarının ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Mahkemeye çıkan 4 şüpheliden 2’si “Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak” ve “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlamalarıyla tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ve diğer şüpheli ise İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sınır dışı edilmek üzere teslim edildi.

İsrail, Gazze Şeridi’nde sivil savunma grubunu hedef aldı

Sıradaki haber:

İsrail, Gazze Şeridi’nde sivil savunma grubunu hedef aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.