h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İşten atıldıktan sonra, marketteki cips standının altüst oldu

İşten atıldıktan sonra, marketteki cips standının altüst oldu

Esenyurt'ta bir tekel marketinde çalışan genç, işten çıkarılınca sinirlenerek cips standını devirerek zarar verdi. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı. İşyeri sahibinin karakola şikayetçi olacağı belirtildi. Diğer esnaf, genç çalışanın daha önce de yanlış hareketler yaptığını ve uyarıldığını söyledi. Olayın ardından polise başvurulacağı bildirildi.

Esenyurt’ta bir tekel markette yarı zamanlı çalışan bir genç, işyeri sahibi ile anlaşamadığı için işten çıkarıldı. Genç, sinirlenerek marketin cips standını alıp zarar vermek amacıyla devirdi ve hızla uzaklaştı. Güvenlik kamerasının kaydettiği bu anlar, tüm detaylarıyla görüntülendi.
Olay, dün saat 17.00 sularında Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir tekel markette gerçekleşti. İddialara göre, bir süredir yarı zamanlı olarak çalışan Önder T. adlı genç, işvereniyle anlaşma sağlayamadığı için işten çıkarıldı. Genç, akşam saatlerinde marketin önüne gelerek sinirlendi. Marketin önünde bulunan cips standını merdivenlere doğru sürükleyen genç, standı devirdikten sonra hiç vakit kaybetmeden olay yerinden hızla uzaklaştı. İşyeri sahibinin durumu polise şikayet etmeye gideceği belirtildi. Bu olayın tüm detayları, yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
“İşten çıkarılmasını kabullenemedi”
Olayla ilgili konuşan esnaf Kadir Akdağ, “Bu takım daha önce burada yarı zamanlı olarak çalışıyordu. İşverenimiz ve ben, kendisinin birkaç kusurlu davranışını daha önce fark ettik. Uyardık ama o aldırmadı. Sonunda işten çıkarıldı. Bu durumu kabullenemedi ve zarar vermek amacıyla bu şekilde geldi. Daha önce de işverenin anne-babasına saygısızlık yapmıştı. Artık insanların sabrı tükendi. Polise başvurmak için karakola gideceğiz. Cips standını alıp merdivenlerden aşağı atmaya çalışarak zarar vermeye çalışıyor” şeklinde konuştu.

Esenyurt’ta bir evde çıkan yangın 4 yaşındaki çocuğun dikkatiyle annesi ve 8 evcil hayvan kurtuldu

Sıradaki haber:

Esenyurt’ta bir evde çıkan yangın 4 yaşındaki çocuğun dikkatiyle annesi ve 8 evcil hayvan kurtuldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.