h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İtfaiye ekipleri, araç kazasında sıkışan kadını kurtardı

İtfaiye ekipleri, araç kazasında sıkışan kadını kurtardı

Sakarya, Adapazarı'nda bir kavşakta meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan bir kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Adapazarı’nda Kavşakta Meydana Gelen Kazada Kadın Yaralandı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir kavşakta meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada, otomobilin içerisinde sıkışan bir kadın yaralandı ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza, Yağcılar Mahallesi’ndeki 15 Temmuz Bulvarı üzerindeki bir kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, M.G. kontrolündeki 16 BM 883 plakalı Fiat marka otomobil ile Ö.F.Y. yönetimindeki 54 ADB 629 plakalı Ford marka hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savruldu. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda otomobilde sıkışan B.A. isimli kadın kurtarıldı. Yaralı kadına olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Trabzon’da Yangın Çıkan Çöp Kamyonu Tamamen Yok Oldu

Sıradaki haber:

Trabzon’da Yangın Çıkan Çöp Kamyonu Tamamen Yok Oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.