h Dolar 34,2894 % -0.02
h Euro 37,0272 % -0.02
h Sterlin 44,3701 % 0.05
h Altın (Gr) 2.997,70 %0,17
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İzmir’de köpek cesetleri çöp poşetlerinde bulundu

İzmir’de köpek cesetleri çöp poşetlerinde bulundu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde ormanlık alanda bulunan çöp poşetlerinde 2 köpek ölüsü bulundu. Vatandaşlar, siyah poşetler arasında köpek cesetlerini buldu. Poşetlerdeki köpeklerden biri pitbull cinsi olarak belirlendi. Olayın nasıl ve ne zaman gerçekleştiği henüz bilinmiyor. Ayrıca, bölgede parçalanmış çok sayıda siyah poşet bulundu.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir ormanlık alanda bulunan çöp poşetlerinde 2 köpek ölüsü bulundu. Karabağlar ilçesine bağlı Limontepe Mahallesi bölgesinde yaşanan olayda, ormanda yürüyüş yapan vatandaşlar, sıkıca bantlanmış siyah poşetler fark etti. Durumdan şüphelenen vatandaşlar, poşetleri açtıklarında içerisinde ölü köpekler olduğunu gördü. Bu köpeklerin ne zaman ve kim tarafından bırakıldığı bilinmiyor. Yapılan incelemede, poşetlerdeki köpeklerden birinin pitbull cinsi olduğu belirlendi. Ayrıca, bölgede parçalanmış siyah poşetlerin sayısının da oldukça fazla olduğu gözlendi.

Bolu’da Hava Almak İçin Balkona Çıkan 91 Yaşındaki Yaşlı Adam, Düşerek Hayatını Kaybetti

Sıradaki haber:

Bolu’da Hava Almak İçin Balkona Çıkan 91 Yaşındaki Yaşlı Adam, Düşerek Hayatını Kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.